Mag ik me even voorstellen.
Het was 1981. Ook toen was er in Nederland en voor ons Tilburg al woningnood. Wij besloten te emigreren naar ons buurland België. Daar waren volop woningen te huur. Mijn vriend sleutelde veel aan oude klassieke auto’s die deze passie deelde met zijn vader. Uiteraard was ik erg onder de indruk.
Op een dag stond er in een plaatselijk krantje dat er een groepje oldtimers in ons dorp een rit zouden gaan rijden. Niet alleen Belgische, maar ook Hollandse mensen uit b.v. Baarle-Nassau kwamen op deze dag meerijden. Dat verklaart de beide vlaggetjes bij ons Logo. Die dag is GOUD VAN OUD geboren !
Inmiddels ben ik met deze vriend getrouwd en hebben wij 2 kinderen. Wij zijn professioneel klassieke auto’s gaan kopen en verkopen en doen dit nog steeds (inmiddels weer terug in Tilburg).

Iedere maand kijken wij weer uit naar een rit met deze heel gezellige club. Niet alleen kilometers maken, maar ook terrasjes pakken of naar een klein evenement en het jaarlijks weekend is in no time volgeboekt. Dat zegt toch genoeg. Er wordt niet uitsluitend aan de heren gedacht, ook 1 keer per jaar gaan de dames er samen even tussenuit om iets leuks te gaan doen (zonder oude auto’s).

Groetjes
Mariëtte van der Hoff