Na bijna 50 jaar voor dezelfde werkgever gewerkt te hebben in de schadewereld kan ik wel zeggen dat ik een grote passie voor auto’s heb.

12 jaar geleden heb ik mijn Toyota Corolla (1976) tot het laatste onderdeel uit elkaar gehaald en totaal gerestaureerd. Naast deze Toyota ben ik nog in het bezit geweest van een Volkswagen Kever (1975) en een Porsche 911 Targa (1978). Maar ja, je kunt maar met één auto rijden he. De keuze is dan ook bij de altijd trouwe Toyota gebleven.

Toen ik door een kennis in 2016 gevraagd werd om lid de worden van deze oldtimerclub was dat een mooi moment om regelmatig met deze Toyota op pad te kunnen gaan. Het mooie van deze vereniging is de diversiteit aan oldtimers die de leden hebben en de altijd weer mooie tochten die door de leden uitgezet worden.

Na 7 jaar lidmaatschap vond ik het een mooi moment om mijn steentje bij te kunnen dragen in het bestuur van deze vereniging als algemeen bestuurslid.

Vriendelijke groet,

Johan van Bezouw