Sinds mijn jeugd heb ik al belangstelling voor oude auto’s. Ik heb geen speciale voorkeur voor bepaalde merken of decennia. Dat kwam natuurlijk voort uit de beperkte financiële middelen en de belangstelling voor (tastbare) techniek. In die tijd is ook het leuk vinden van zelf sleutelen aan auto’s ontstaan. Moderne auto’s zijn aan mij niet besteed omdat ik de kosten per km daarvan veel te hoog vind. 

Sinds 1984 ben ik al lid van de Mini Seven Club Nederland en sinds 1992 van het AMRW register. Aangezien evenementen van die clubs door het hele land plaats vinden komt het er niet altijd van om bij al die evenementen aanwezig te zijn. Daarom zijn we afgelopen jaar lid geworden van Goud van Oud. Regionale ritten en de verscheidenheid aan auto’s is wat lid zijn van deze club extra leuk maakt. Waar de grens ligt tussen oude auto’s en oldtimers is voor iedereen verschillend. 

Jullie zullen ons meestal tegenkomen in onze Jaguar 240 uit 1969 die we sinds 1996 in bezit hebben. Onze andere oldtimer is een Vanden Plas Princess 1300 uit 1972 die we sinds 1992 in bezit hebben. Beide waren destijds dus eigenlijk gewoon oude auto’s en geen oldtimer ondanks dat beide modellen al ruim 10 jaar bestonden. De overige perikelen rond onze oldtimers zullen jullie vast wel bij een van onze gezellige bijeenkomsten of ritten te horen krijgen.