Als voorzitter van Oldtimerclub Goud van Oud wil ik me graag even aan u voorstellen.
Mijn naam is Cor van Glabbeek en ben vanaf 2014 lid van deze fantastische club en sinds november 2019 voorzitter. Gelukkig was het bestuur in 2015 genegen mij als lid te accepteren als rijder van een “exclusieve” auto daar mijn MG-F ( bouwjaar 2002) niet de voorgeschreven leeftijd van 35 jaar had. Samen met mijn partner Leonore is het steeds weer genieten van de mooie ritten die door onze leden georganiseerd worden. Ook het jaarlijkse Goud van Oud oldtimerweekend is een evenement waar we erg naar uitzien. Dat niet alleen de passie voor oude auto’s , maar zeker ook de onderlinge vriendschap van de leden voor mij erg belangrijk is, zorgt er voor dat ik trots ben voorzitter te mogen zijn van deze fantastische “oldtimer-vriendenclub”.

Met vriendelijke groeten,
Cor van Glabbeek