De leden van onze vereniging kijken terug op een veelbewogen weekend.

Vrijdag 14 juni werden we ontvangen met 15 oldtimers bij de Jacobushoeve en startten we het weekend met koffie en een heerlijk stukje appeltaart.

Via een mooie puntje/pijltje route, uitgezet door onze Peter, zijn we in een mooie route naar het Fletcher hotel in Lekkerkerk gereden. Helaas regen onderweg, een paraplu deed goed dienst tijdens de picknick.

Bij aankomst een borreltje, jawel in de zon! en aansluitend een dinerbuffet.

Zaterdag weer vroeg op om, na het ontbijtbuffet,  in een mooie route naar Den Haag te rijden waar we bij het Louwmanmuseum opgewacht werden door niemand anders dan Henk van Beest. Na een heerlijke lunch kregen we een rondleiding door een gids in het museum, wát een pracht en praal.

Uiteraard weer een mooie route terug waar de inmiddels gebruikelijk borrel en dinerbuffet weer op ons wachtte.

Zondagochtend, ontbijtbuffet, uitchecken en op naar onze volgende verrassende plaats in Nootdorp. Daar wachtte Henk, ja dezelfde Henk als bij het Louwmanmuseum, ons op in zijn eigen treinenclub Pocoloco, wat heeft deze (deurwaarder van televisie) een bijzondere hobby!

Nieuwsgierig:?  https://youtu.be/Xz7bptiTeYc?si=ceYHCOhUjqF_p9Vy

We vervolgden onze tocht naar huis helaas door de regen, álle auto’s bleken waterdicht.

Nog een tussenstop bij restaurant “onze Kerk” in Hooge Zwaluwe waarna we het weekend weer eindigden bij de Jacobushoeve in Dorst.

Dank aan de organisatoren van dit weekend: Albert, Trees, Johan en Ellen.

Mocht je na het lezen van dit verslagje en zien van de foto’s denken, wát leuk!, kijk dan eens onder tabblad “onze club” en word lid van onze vereniging ;0)

Ook verwelkomen wij graag gastrijders voor onze overige tochten in het seizoen.